Energieadvies op basis van thermografie en blowerdoor

Energieadvies

Thermografie Groningen geeft energieadvies op basis van een uitgebreid onderzoek met gebruik van blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. In ons energieadvies laten wij vervolgens haarscherp zien waar kostbaar warmteverlies door naden & kieren, isolatie gebreken of vochtproblemen plaats vindt. Op basis van ons onderzoek geven wij tenslotte in een overzichtelijk rapport precies aan welke maatregelen voor jou het meest rendabel zijn.

Energieadvies op basis van gedegen onderzoek

Voor een goed energieadvies is het belangrijk dat de bestaande situatie eerst in duidelijk beeld wordt gebracht. Hiervoor maken wij gebruik van blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. Met een blowerdoor brengen wij een gebouw in onderdruk zodat koude buitenlucht via naden en kieren naar binnenkomt. Met gebruik van thermografie en kunstmatige rook brengen wij de luchtlekken, maar ook isolatiegebreken en koudebruggen vervolgens haarscherp in beeld. Tenslotte zetten wij een helder rapport de verbetermogelijkheden uiteen zodat een aannemer hiermee gericht aan de slag kan.

De energiekosten blijven maar stijgen

De totale kosten van energie zijn decennia lang fors gestegen en maken hierdoor een steeds groter deel uit van je maandlasten. Vandaar dat aandacht voor energiebesparing en gedegen energieadvies steeds belangrijker worden. In een uitgebreid advies over de mogelijkheden voor energiebesparing geeft Thermografie Groningen duidelijke mogelijkheden om je energieverbruik en je maandlasten te verlagen. Vaak met wel 30 tot 70%!

Thermografie Groningen

Thermografie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, jouw partner in energiebesparing,  thermografie en blowerdoor. Wij zijn ITC level 3 gecertificeerd expert in thermografie en werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Ja, ik wil graag een advies over energiebesparing aanvragen!

Energieadvies