Energieadvies Veendam

Maatweradvies energiebesparing VeendamEnergiebesparing Veendam

In deze woning in Veendam wordt maandelijks veel geld bespaard! Na een maatwerkadvies energiebesparing van Energielabel Groningen verbeterde het huis van een energielabel E label tot een B label. Bij de vloer en het dak zijn isolatie aangebracht, het enkele glas is vervangen door HR++, verder zijn de kieren gedicht en de verwarmingsleidingen geïsoleerd. Dit levert een energiebesparing op van wel 45 procent.

Energieadvies

Een maatwerkadvies energiebesparing toont welke energiebesparende maatregelen je in je woning kunt toepassen. Het is een energieadvies dat een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen bevat. Daarnaast geeft een maatwerkadvies een globale schatting van de kosten en terugverdientijden van de geadviseerde maatregelen weer.

Energieadvies op basis van thermografie

Wil je ook eindelijk grip op de almaar stijgende kosten van energie? Laat dan precies nagaan waar bij jou in huis de warmtelekken te vinden zijn. Tijdens een blowerdoortest leggen wij eerst haarscherp vast waar de zwakke plekken in de schil van je woning te vinden zijn met gebruik van thermografie. Aan de hand van ons onderzoek ontvang je een prioriteitenlijst met alle kansen voor verbetering waarmee je vervolgens gericht aan de slag kunt.

Energiekeurplus

Thermografie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, specialist in energiebesparing, maatwerkadvies, luchtdichtheidsmetingen en thermografie in Groningen. Behalve in Veendam werken wij ook in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.