Energielabel aan huis in Groningen

Energielabel aan huis

Vanaf 1 januari is het bij verkoop van een woning verplicht om een definitief energielabel te overhandigen. De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) controleert op de aanwezigheid van een geldig energielabel op het moment van overdracht een woning. Wanneer dit niet het geval is loopt u het sinds dit jaar risico op een boete van ruim €400!

Energielabel online

Om een huis bij verkoop snel en voordelig van een energielabel te voorzien bieden wij een energielabel online aan. Dit is een snelle, voordelige methode om in het bezit te komen van het verplichte energielabel. De kosten van een energielabel online zijn slechts €5! Om van energielabel online gebruik te kunnen maken gaat u naar www.energielabelvoorwoningen.nl. Hier controleert u de gegevens van de woning en past deze aan wanneer dat nodig is. Hiervoor verzamelt u bewijs in de vorm van foto’s, facturen en bouwtekeningen waaruit zaken als het type CV-ketel, de isolatie dikte van de vloer of het dak of  het aantal zonnepanelen blijkt.

Energielabel aan huis in Groningen

Wij hebben gemerkt dat het vaak moeilijk is om het bewijs aan te leveren voor energiebesparende maatregelen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er in het verleden isolatie is aangebracht maar dat hier geen foto of factuur van beschikbaar is. Wilt u een juist energielabel voor uw woning omdat dit belangrijk is in verband met de verkoop van de woning of om een andere reden? Maak dan gebruik van  Energielabel aan huis. Een Erkend deskundige komt bij u thuis en verzamelt samen met u het benodigde bewijsmateriaal om een juist energielabel te kunnen af melden.

Voorwaarden Energielabel aan huis

  De hoofdeigenaar van de woning is tijdens de woningopname aanwezig.
  De hoofdeigenaar van de woning heeft een geldig DigiD.
  Het betreffende adres is in de stad Groningen of op maximaal 15km van Groningen.

Voordelen Energielabel aan huis

U ontvangt na een bezoek van een ervaren Erkend deskundige snel, gemakkelijk en voordelig het juiste definitief energielabel voor uw woning. Zo kunt u zonder gedoe uw woning kunt verkopen zonder zorgen over een mogelijke boete. De kosten van een Energielabel aan huis in Groningen zijn slechts €49!

De kosten van een Energielabel aan huis in Groningen zijn slechts €49.
Voor een spoedopdracht brengen wij €10 extra in rekening.

Ja, ik wil graag een Energielabel aan huis in Groningen aanvragen!

[contact-form-7 id=”3707″ title=”Energielabel_copy”]