Maatweradvies energiebesparing woning GroningenMaatwerkadvies woning

De kosten van energie voor eigenaren van een woning zijn jarenlang met gemiddeld 8% gestegen en maken inmiddels een groot deel van je maandlasten uit. Vandaar dat energiebesparing steeds belangrijker wordt!  In een energieadvies geeft Energielabel Groningen duidelijke mogelijkheden om je energieverbruik en je maandlasten te verlagen, vaak met wel 30 tot 70%!

Maatwerkadvies woning

Een maatwerkadvies laat precies zien welke energiebesparende maatregelen voor jouw woning het meest rendabel zijn.  Het bevat een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen speciaal toegesneden op jouw woonsituatie. Verder geeft een maatwerkadvies de kosten en terugverdientijden van de energiebesparende maatregelen weer. Het is dan ook een uitstekend uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing in huis.

Subsidie energiebesparing

Particuliere woningeigenaren, die in hun eigen huis wonen komen vanaf 15 september 2016 in aanmerking voor de ‘Subside Energiebesparing Eigen Huis‘. Wanneer je ten minste 2 isolatiemaatregelen van voldoende omvang laat uitvoeren ontvang je zo’n 20% subsidie. Bovendien krijg je €150 subsidie op een onafhankelijk maatwerkadvies. 

Energiebesparing begint met maatwerkadvies

Energielabel Groningen is specialist in energiebesparing. Wij kunnen helpen bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring kunnen wij zorgen voor scherpe offertes voor isolatie. Bovendien is Energielabel Groningen op de hoogte van subsidies voor energiebesparing. Dus energie besparen in Groningen begint bij Energielabel Groningen!

 

De kosten van een maatwerkadvies voor een woning zijn €250. Wanneer er geen kopieën van tekeningen beschikbaar zijn brengen wij €15 in rekening.

Ja, ik wil graag een maatwerkadvies energiebesparing aanvragen!

[contact-form-7 id=”1471″ title=”Maatwerkadvies”]