Thermografie Assen

Met gebruik van thermografie deden wij onderzoek naar warmteverlies bij een woning in Assen. Met thermografie kan kunnen wij precies bepalen waar onnodig warmteverlies plaatsvindt. Vervolgens brengen wij eventuele isolatiegebreken, koudebruggen en luchtlekken haarscherp in beeld. Bovendien kunnen we aan de hand van ons onderzoek bepalen welke vorm van kierdichting en isolatie het beste aangebracht kan worden om hoge stookkosten te voorkomen.

Thermografie inspectie Assen

Heb je een hoge energierekening, last van tochtklachten of schimmel in huis en wil je weten of de isolatie van je woning wel voldoet? Vraag dan een thermografie inspectie aan bij Energielabel Groningen. Wij zij ITC Level 3 gecertificeerd expert in thermografie en maken gebruik van geavanceerde warmtebeeldcamera’s. Tijdens een thermografie inspectie kunnen wij onder meer de oorzaken van tochtklachten, vochtproblemen, waterlekkages en van een hoge energierekening opsporen. 

Thermografie Groningen

Thermografie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, de specialist in blowerdoor en thermografie – ITC level 3 gecertificeerd. Behalve in Peize en omstreken geven wij ook advies over de mogelijkheden voor energiebesparing in Groningen, Friesland en de rest van de provincie Drenthe.