Warmtebeelden

Thermografie Groningen maakt gebruik van warmtebeelden voor de inspectie van gebouwen, zonnepanelen en industriële inspecties

Warmtebeelden

Met gebruik van warmtebeelden laten wij haarscherp zien waar warmte verloren als gevolg van naden & kieren of isolatiegebreken. Daarnaast doet Thermografie Groningen onderzoek naar de oorzaken tochtklachten, vochtproblemen, schimmelvorming, waterlekkages en gebreken bij verwarmingsinstallaties. Bovendien zijn wij als gecertificeerd drone inspecteur ook gespecialiseerd in de inspectie van daken, zonnepanelen, zonneweides en zonneparken.

Omstandigheden bij thermografie

Een thermografisch onderzoek naar isolatieproblemen vanaf de buitenzijde van een gebouw vereist specifieke omstandigheden. Er moet voldoende temperatuurverschil tussen binnen en buiten bestaan om een duidelijk beeld te verkrijgen, een temperatuurverschil van ten minste 100 C is hiervoor vereist. Ook is het belangrijk dat de zon geen verstoringen geeft. Om deze reden voeren wij gebouw thermografie inspecties ter controle van isolatie bij gebouwen vanaf de buitenzijde uit bij koele weersomstandigheden – vanaf zo’n 5 graden – vóór zonsopkomst.

Afspraak voor warmtebeeld thermografie

Wil je warmtebeelden van een woning of een bedrijfsgebouw laten maken. Of wil je de kwaliteit van je zonnepanelen laten controleren met gebruik van thermografie? Neem dan op tijdig contact op, wij lopen van te voren een aantal vragen over het gebouw en de eventuele te onderzoeken problemen door. Zodra de weersomstandigheden juist zijn voor een inspectie nemen wij contact op voor een definitieve afspraak.

Enkele voorbeelden van warmtebeelden

Hieronder ziet u een aantal warmtebeelden, dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden met gebruik van thermografie bij Thermografie Groningen.

De kosten van thermografie

De kosten van het maken van warmtebeelden van een woning door een Level 3 gecertificeerd thermograaf zijn vanaf slechts €350 inclusief rapportage. Voor een bouwkundige thermografie inspectie of een drone inspectie geven wij graag een offerte op maat.

Ja, ik wil graag een thermografie inspectie aanvragen!

Thermografie