Thermografie Eelde

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren of isolatiegebreken in gebouwen op te sporen. Wij zijn de expert in thermografie en we brengen luchtlekken en koudebruggen bij een woning in Eelde haarscherp in beeld met gebruik van thermografie. Een warmtebeeld brengt onzichtbare problemen aan de hand van warmteverschillen in één oogopslag in beeld.

Thermografie helpt onnodig warmteverlies voorkomen

Naden en kieren en slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven. Een thermografisch onderzoek geeft een bijzonder helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik te verlagen. De kosten van energie gaan na decennia van stijgingen nu helemaal door het dak. Vandaar dat een thermografie inspectie zich dus wel heel snel kan terug verdienen.

Thermografie expert in Eelde

Wij zijn ITC Level 3 gecertificeerd expert in thermografie met 15 jaar ervaring in gebouwinspecties. Bij ons onderzoek maken we gebruik van blowerdoor en geavanceerde warmtebeeld camera’s. Hiermee doen we ondermeer onderzoek naar onnodig warmteverlies, isolatiegebreken, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en platte daken. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Vraag nu een offert aan voor thermografie

Dus woon je in de omgeving van Eelde en wil je precies weten waar bij jou thuis kostbare warmte verloren gaat vraag dan nu een offerte aan op voor een thermografisch onderzoek! Behalve in de omgeving van Eelde doen wij ook thermografisch onderzoek in de rest van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.