Thermografie Peize

Bij een woonhuis in Peize deden we onderzoek met gebruik van thermografie en endoscopie. De bewoners van het huis hadden ernstige twijfel over de kwaliteit van de isolatie die in het verleden in de spouwmuren van hun huis was aangebracht. Tijdens het onderzoek bleek de kwaliteit van de isolatie inderdaad op verscheidene plaatsen te wensen over te laten of zelfs volledig te ontbreken.

Mogelijkheden voor energiebesparing

Door het aanbrengen van kierdichting en door de probleemgebieden na te isoleren bleek het warmteverlies echter relatief eenvoudig te verhelpen. Bovendien kunnen zij met deze maatregelen een flinke energiebesparing behalen, en zal ook het wooncomfort aanzienlijk toenemen.

Gebouwthermografie in Peize

Heb je ook een hoge energierekening, of heb je last van tochtklachten of schimmels in huis? Maak dan gebruik van onze diensten en vraag dan een offerte voor een thermografie inspectie aan. Wij zijn Level 3 gecertificeerd expert in gebouwthermografie en brengen de oorzaken van onnodig warmteverlies, comfortproblemen en bouwgebreken haarscherp in beeld.

Thermografie Groningen

Thermografie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, de specialist in blowerdoor en thermografie – ITC level 3 gecertificeerd. Behalve in Peize en omstreken geven wij ook advies over de mogelijkheden voor energiebesparing in Groningen, Friesland en de rest van de provincie Drenthe.