Thermografie Winsum

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren of isolatieproblemen op te sporen. Wij zijn Level 3 gecertificeerd expert in gebouwthermografie en brengen isolatiegebreken, waterlekkages en koudebruggen bij gebouwen in de omgeving van Winsum haarscherp in beeld. Warmtebeelden zijn onmisbaar bij een goede gebouwinspectie om dat zij onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk kunnen maken.

Thermografie helpt onnodig warmteverlies voorkomen

Verborgen naden en kieren en slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven. Een thermografisch onderzoek door een ervaren gebouwthermograaf geeft een bijzonder helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik drastisch te verlagen. Omdat de kosten van energie steeds verder stijgen kan een thermografie inspectie zich snel natuurlijk al snel weer terugverdienen.

Expert in thermografie en blowerdoor in Winsum

Wij zijn ITC Level 3 gecertificeerd expert in gebouw thermografie. We maken bij ons onderzoek in de omgeving van Winsum gebruik van blowerdoor en geavanceerde warmtebeeldcamera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar overbodig warmteverlies, luchtlekken en isolatiegebreken. Maar ook naar de oorzaken van schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Vraag nu een offerte aan voor thermografie

Woon je in de omgeving van Winsum en wil je precies weten waar bij jou thuis kostbare warmte verloren gaat. Vraag dan nu een offerte aan voor een thermografie inspectie door een specialist in gebouwthermografie.