Diensten van Thermografie Groningen

Diensten

Ben je eigenaar van een woning of gebouw, verhuurder, of lid van een VVE? Maak dan gebruik van onze diensten. Energielabel Groningen voorziet een appartement, woning, bedrijfsgebouw of een compleet woningbestand snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs van een officieel energielabel.

Energieadvies op basis van blowerdoor & thermografie

Ook geven advies over energiebesparing in woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen op basis van een uitgebreid onderzoek met blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. Tijdens dit onderzoek brengen wij alle oorzaken van energieverlies, tochtklachten en eventuele vochtproblemen haarscherp in beeld. De resultaten vatten wij samen in een helder rapport. Na uitvoering van de maatregelen uit ons energieadvies valt vaak wel 30 tot wel 70 procent op de maandelijkse kosten te besparen!

Thermografie

Bij thermografie maakt Energielabel Groningen gebruik van een warmtebeeldcamera. Deze camera kan warmte te meten en om te zetten in beeld. Een groot voordeel van thermografie is dat onzichtbare problemen snel en zonder breekwerk duidelijk worden gemaakt. Zo is met gebruik van thermografie precies te zien waar in een woning warmte verloren gaat of waar schimmelgroei kan ontstaan. Daarnaast maken wij gebruik van thermografie voor dakinspecties en de inspectie van zonnepanelen. Vaak maken wij hierbij voor de efficiëntie gebruik van een professionele inspectie drone.

Isolatie controle

Thermografie Groningen controleert de isolatie van je woning uitgebreid met gebruik van blowerdoor, thermografie en endoscopie. en onderzoekt de mogelijkheden ter verbetering van de kierdichting en isolatie. In een helder adviesrapport geven wij aan welke maatregelen zijn aan te bevelen om het wooncomfort in huis te verbeteren en de maandelijkse kosten aanzienlijk te verlagen.

Thermografie Groningen

Thermografie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk dviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren en overheden in energiebesparing, drone inspecties, thermografie en blowerdoor. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.